30.05.2018 г., 19:11 ч.

Една любов... 

  Поезия » Любовна
606 5 5

Замислена се вглеждам в календара,

редят се дни във моя кръговрат,

във малката ми и уютна стая,

пак мислите ме стягат във захват.

 

Раздират ме мъчителни въпроси,

но вътре в мен е светло, не боли,

една надежда времето ми носи,

че ще се сбъднат моите мечти.

 

А те са леки, цветни, ветровити,

прииждат на талази и горят,

от моите копнежи са съшити,

в кръвта ми като клетва те блестят.

 

Ще оцелее моята душевност,

ще си остана бяла и добра,

във мигове на скрита съкровенност,

със тебе ще летя сред синева.

 

И знам ще стигнем общото начало,

във звездното космическо поле,

една любов в безвремието спряла,

ще пренапишат нашите ръце.

 

30.05.2018г.

Елица

© Елица Георгиева Всички права запазени

Любовта не е сделка. Любовта е отдаване.

Даваш всичко, без да мислиш какво ще получиш в замяна...

 

Захир, ФБ

https://youtu.be/elC-bXqLx-Y

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??