27.11.2022 г., 9:03 ч.  

Една любов 

  Поезия
556 2 5

В пространството на орбити безкрайни

Една любов се сгуши сред звездите.

Тя носи в себе си вълшебни тайни...

Надежда, вяра, сбъднатост на дните.

 

Величието нейно в ореоли,

осеяно с магичен прах се рее.

И атомите – микромилиони

Сияят в безтегловност във небето.

 

Една любов, а цялата Вселена...

Танцува и ухае на безвремие.

Една любов, мечтана, споделена...

Обичайте без страх и недоверие!

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??