20.09.2005 г., 22:25 ч.

Една любов сърцето подминава 

  Поезия
827 0 1
Една любов сърцето подминава.
С една любов угасват хиляди мечти.
Е,и?Нали животът си върви и продължава,
а пред сърцето се отварят надежди нови и врати.


Усмихни се!Какво от туй,че няма вече,
да докосваш до болка познатите ръце...
Какво от туй,че в себе си ще пазиш спомен вечен,
нали сега ще опознаеш нови светове?!


Една любов сърцето подминава.
С една любов угасват хиляди мечти.
Но след тази обич и друга се явява,
а от любовта понякога боли.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??