ЕДНА МАЛКА БИРА
В моя гьол, все принцеси...
Не остана жаба нецелуната!
Луната танцува в моя гьол
самба по вълните
и е толкова тихо...
толкова тихо,
че чувам как една риба
говори по телефона
с друга риба, от съседния гьол,
и как ù праща въздушна
целувка.
Утре ще си купя въдица,
ще хвана Златната рибка
и ще я помоля за три желания,
за да мога да изхраня
всичките
тези принцеси!
Вчера...
сядам да гледам мача
в един бар,
прегърнат от морския бриз,
и си поръчвам
една малка бира
и една голяма принцеса...
24.06.2010 г.
© Бай Джим Всички права запазени