8.08.2012 г., 16:19 ч.

Една мечта 

  Поезия » Друга
482 0 4

Очите ти потъват в моите очи,
с любов ме гали нежният ти глас,
ръцете ти са топли и добри -
разтварям се в прегръдките ти аз.

Звучи край нас красива музика,
танцуваме вълшебен танц,
омаяни от чувствата събудени,
Душите ни изпадат в транс.

Преливат те една във друга -
ти във мен, и аз във теб,
огрени от истинско чудо,
щастливи, влюбени и вечни.

Танцуват с нас и ветровете,
с любов прегръщат ни звездите,
щастлива и луната свети,
от нашата любов пречистена.

Живееш в мен - една мечта,
събрала бъдеще и минало,
в мечтата си дори да изгоря -
такъв ще те мечтая винаги!

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??