16.11.2007 г., 11:53 ч.

Една мечта за теб 

  Поезия » Любовна
1286 0 25
Откраднах си
една мечта за тебе.
Прибрах я,
както мравката – троха,
микрон във свят безцветен
и безхлебен -
мравуняк, тъпкан с късове сърца.

Прибрах я в лабиринтената
пазва,
с надежда да пребъде
непокътната.
В сърце, кървящо с всяка нова язва.
Със всеки дъх
живот,
с мечта несбъдната...

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??