25.04.2010 г., 9:25 ч.

Една мелодия 

  Поезия » Бели стихове
875 1 11

Душата –

зареяна птица,

се гмурка

в море от лъчи,

на музикална колесница

с крилати коне

тя лети.

 

Пианото

оживява с възторга

на тези очи,

ангелите са притихнали,

унесен, всемирът

мълчи...

 

Под твоите

пръсти изящни,

по-друг се възражда

света -

неподозирано красив е,

за миг докоснал

любовта.

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??