29.10.2014 г., 0:34 ч.

Една минута стига 

  Поезия » Любовна
501 0 0

Една минута стига

да те усетя,

  да те усмихна,

   да те сговоря

и да притихна.

Да чувам в сърцето

  как отекват

       словата ти,

като вълна от морето

   как се носи

       душата ми,

       а с нея как мога,

          как мога да пея,

ако в нея се вслушаш

ще чуеш твоята песен.

Един поглед ми стига

да разбера,

  да помисля,

    дали си ти,

      дали си лъч.

Това казват

две чисти очи.

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??