Една мисъл ме тревожи през нощта.
Една мисъл ми съсипва същността.
Една мисъл ме кара да не спя.
Една мисъл ми разяжда тялото сега!!!
Но... не знам как да ти я споделя...
Искам да ти съобщя,
че любовта ми от тебе отлетя.
Как да ти го кажа
след всичко онова, което
ти направи, за да ми щастливо е сърцето.
Ти накара ме за миг
да се чувствам и от бога по-велика.
Ти подари ми всичко онова,
за което мечтаеше сърцето.
Виждам, че добре се чувстваш с мен,
че за теб съм и нощ, и ден.
Точно за това ще се примиря
и няма да те нараня.
Не ми се мисли за моята душа -
а ще се примиря в името на любовта,
за да те спася от самота.
И да не те обричам на болка и тъга -
не заслужаваш да живееш ти така!!!
© Слънце слънце Всички права запазени
Поздрав!