3.09.2016 г., 17:26 ч.

Една нощ без думи и без секс, но в любов... 

  Поезия » Любовна
959 1 3

 

Аз обикновено съм затворена уста,
но ръцете и очите ти са стихотворение
което ми вдъхва доверие, вдъхва ми душа 
отваря ме и нарушава мълчанието,

което ме обгръща, без да говоря...

© Радост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??