18.10.2019 г., 12:06 ч.

Една от многото 

  Поезия » Друга
893 3 9

Една от многото жени, 

изстрадана, неоценена, неразбрана, 

живеейки за другите души, 

наранена твоята остана. 

 

Избягала във другите страни, 

далеч от всичко, суета, проблеми... 

Решение там няма! Как боли!... 

Покой сърцето не усети. 

 

И ето Бог ти праща светлина

и силата да бъдеш пак могъща! 

С любов магия зла разчупва, 

кръгът огъва се, пропуква. 

 

И дава ти онази власт 

да контролираш твойто утре. 

Послушай вътрешният глас 

и смелост намери от вътре! 

 

На злото със насмешка отвърни, 

на любовта със обич без остатък 

и ще пресъхнат твоите сълзи. 

Животът иначе е прекалено кратък! 

 

15.10..2019г. 

Кети Колева 

© Кети Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??