Една песничка
1.Отдалечавам се.
Тръгвам към теб.
Не ме е страх да падна.
Искам те.
Или пък просто се заблуждавам.
Обичам те.
Или пък просто искам да живея.
Припев:Тръгваш си.
Гледам към теб.
Една последна целувка
и теб вече те няма.
2.Забравям болката.
Искам само да се върнеш.
Изтривам сълзите.
Просто ме прегърни.
Теб пак те няма.
Навсякъде си.
Но не и с мен.
Припев:Тръгваш си.
Гледам към теб.
Една последна целувка
и теб вече те няма.
© Александра Ангелова Всички права запазени