11.11.2013 г., 23:54 ч.

Една смешна присъда 

  Поезия
336 0 0

Една смешна присъда душата ми носи

и нелогично гледа и задава въпроси.

Незнайно къде тайно заспива,

с мисли  прободни тя ме убива.

 

Смешна присъда имаш ли ти?

Смешно отровна да ти тежи?

Смешна присъда стон в нощта,

смешна  присъда е любовта.

 

Смешно прикрита сладка лъжа.

Смешно нужна за да дишаш в света.

Смешно забравен  затвор

за две осъдени сърца.

 

© Росица Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??