Една сълза голяма се отрони,
от очите ми и плаче!
Една сълза гореща,
търкулна се във мрака!
Дано тя да те намери,
Да ти каже, че обичам те!
Ние сме добре. Платихме тока
и студената вода.
Не се притеснявай за нас!
Синът ни стана вече втори клас.
С парите дето ги изпрати, му купих чанта!
Все забравя! На тебе се е метнал.
Ало, ало – прекъсва.
Дъждът вали, не плача!
Връзката е лоша.
Вали, вали.
Не плача, не плача, ало!
© Хари Спасов Всички права запазени