24.05.2011 г., 0:31 ч.

Една съм аз 

  Поезия » Любовна
580 0 4

Една съм аз, такава ще ме помниш,

ще давам само, нищичко не ща...

и нежност ще ти давам, и утеха,

и още купища добри неща...

 

И в мен ще виждаш щастието свое

и скришом ще се радваш, ще мълчиш

от страх, че може да се възгордея,

от изблика на ласки ще пестиш.

 

В живота мой си пратеник един,

към тебе нежна и любвеобвилна,

блестиш в сърцето ми като рубин,

от теб научих да съм толкоз силна...

 

И даваща и носеща за теб любов,

не ме отхвърляй, моля запази ме,

последвай първия сърдечен зов,

аз връх съм, просто покори ме.

 

Когато чувствата във теб говорят,

недей го заглушава този глас,

макар и много дълго те да спорят,

за теб единствена ще си остана аз.

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??