10.02.2017 г., 19:54 ч.

Една тъмна нощ 

  Поезия » Любовна
880 2 4

В тъмната нощ,

сърцето ми заби.

Пеперуди загалиха,

стомаха ми.

 

Красивите ù очи,

ме пронизваха, като нож,

косата ù мека, като коприна

искам да докосна.

 

Омайният и глас,

бъркаше мислите ми.

Ти си звездата,

в мойте очи.

 

Ако ми дадеш шанс,

не бих, наранил сърцето ти.

Обичам те, повече от всеки друг,

моля те, остани тук.

 

 

 

 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Здравейте! Това е първата ми поезия в този сайт. Написал съм това, което ми идва от сърцето. Ще се радвам, ако произведението ми ви е харесало.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??