В тъмната нощ,
сърцето ми заби.
Пеперуди загалиха,
стомаха ми.
Красивите ù очи,
ме пронизваха, като нож,
косата ù мека, като коприна
искам да докосна.
Омайният и глас,
бъркаше мислите ми.
Ти си звездата,
в мойте очи.
Ако ми дадеш шанс,
не бих, наранил сърцето ти.
Обичам те, повече от всеки друг,
моля те, остани тук.
© Stoycho Kolev All rights reserved.