19.05.2009 г., 15:17 ч.

Една врата пред тебе се отваря 

  Поезия » Философска
829 0 23

Една врата

пред тебе се отваря,

процежда снопове

от светлина,

облива те със обич

сякаш цяла

и шепне ти:

"Добре дошла в реалността!"

 

Във слънчева премяна

те облича,

душата изпълва

с доброта.

"Щастливо да си,

слънчево момиче,

и пътят ти

застлан да е с цветя.

 

И всяко цвете

радост да ти носи.

С ухание на пролет,

с капчици роса

да мие тъжното

в сърцето ти.

Да сбъдва всяка

истинска мечта!"

 

Посветено на едно мило момиче, което стана на деветнадесет години и след няколко дни е абитуриентка.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??