1.09.2010 г., 15:57 ч.

Една втора 

  Поезия » Друга
561 0 2

ЕДНА ВТОРА

 

Всичко в живота е до половина -

мойте чувства, твойте чувства...

Любовта.

Само чашата с горчивина на мен се пада цяла.

Жадна съм!

Господи, колко съм жадна!

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??