21.12.2019 г., 20:35 ч.

Една заблуда 

  Поезия
620 0 2

Една дълбока

истина да ви внуша,

достигнала

до днес житейска висота:

 

харесваме

се все по външна красота,

а не по 

красота в човешката душа!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??