Dec 21, 2019, 8:35 PM

Една заблуда 

  Poetry
612 0 2

Една дълбока

истина да ви внуша,

достигнала

до днес житейска висота:

 

харесваме

се все по външна красота,

а не по 

красота в човешката душа!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??