31.03.2012 г., 20:28 ч.

Една замяна 

  Поезия » Пародии
766 0 0

Не съм за тоз живот, не съм

за тука, безполезна съм.

Защо забравя ме смъртта,

вместо мен прибира други същества?!

 

 

А я моля, всеки ден,

да не взима друг, а само мен.

И наблизо ми минава,

но накрая пак оставам.

 

 

 

Ето, давам си живота,

ще го разменя с охота

с някой подреден и смислен.

Даже без да се замислям.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??