21.09.2005 г., 20:20 ч.

Едно! 

  Поезия
894 0 0
Красива естествена сила
най-сладкото цвете
разцъфна
за мен
ерогенните зони
са в душата
а също
Слънцето
Небето
Звездите
Луната
Любовта ни е
цели тела в
Едно!

© Хр М Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??