Sep 21, 2005, 8:20 PM

Едно! 

  Poetry
915 0 0
Красива естествена сила
най-сладкото цвете
разцъфна
за мен
ерогенните зони
са в душата
а също
Слънцето
Небето
Звездите
Луната
Любовта ни е
цели тела в
Едно!

© Хр М All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??