9.06.2005 г., 7:51 ч.

Едно 

  Поезия
932 0 1
Една врата за мене се затвори,
един живот наполовина изживян,
една сьдба срещу мен заговори,
един идеал в мрак посян.

Една грешка лошо изпята,
една мька тежи в душата,
една любов от вятър пропилята,
един спомен изгорен в самотата.

Едно нищо в мен се крие,
една болка в мене се таи,
една дупка в съзнанието гние,
едно сърце в мен кьрви.

© Ивет Данкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??