27.03.2020 г., 16:14 ч.

Едно 

  Поезия » Любовна, Философска
671 1 0

ЕДНО

 

Да отхвърлиш, всъщност е приемане!
На пръв поглед невъзможното
е само облик,
разтварящ очертанията си
в мига, в който нямаш нужда
да ме имаш, защото знаеш, че вече твоя съм!... 
Липсата е заблуждение
на съмняващите се във себе си!
Понякога е нужно потвърждение
на това в което
подсъзнателно сме вярвали...
Когато някой част от тебе е,
как би могъл да е далеч!?!
От теб зависи дали ще съумееш
да превърнеш искрата в Светлина
или огънят ще те погуби...
Успееш ли да стигнеш границата,
където няма нищо друго освен Любов...
Тогава ще се срещнем,
за да бъдем само и единствено...
Едно!!!


26 Март 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия
 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??