24.01.2005 г., 17:57 ч.

Едно докосване 

  Поезия
980 0 2
Едно докосване  е равносилно
на малка смърт...
Умирам всеки път, когато ме
докоснеш,
за да се родя отново и отново,
като птица феникс.
Любов!

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??