24 ene 2005, 17:57

Едно докосване 

  Poesía
986 0 2
Едно докосване  е равносилно
на малка смърт...
Умирам всеки път, когато ме
докоснеш,
за да се родя отново и отново,
като птица феникс.
Любов!

© Лили Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??