Jan 24, 2005, 5:57 PM

Едно докосване 

  Poetry
985 0 2
Едно докосване  е равносилно
на малка смърт...
Умирам всеки път, когато ме
докоснеш,
за да се родя отново и отново,
като птица феникс.
Любов!

© Лили Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??