9.07.2017 г., 9:08 ч.

Едно голямо Не... 

  Поезия » Любовна
694 0 2

Исках всичко да ти дам

и Любов и страст гореща,

и едничката си власт – човешка...

 

Но дали ще се получи,

късно е за да се случи...

Може би е кода,

на някаква изгода...

 

Няма как да разберем

пък дори да е мехлем,

за разбитото Сърце,

на едно голямо Не...

 

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • с Велин!
  • Много е красиво и ритмично, Вал Герх! Несбъднато е, но е един хубав стих. Поздрави!
Предложения
: ??:??