14.03.2019 г., 9:58 ч.

Едно... и две... и... болка до безкрай 

  Поезия » Любовна
368 1 0

Мило мое момиче, болиш.
Ти си моята половина,
а не пожела да полетиш...
В клетката стоиш си мърцина -
нещастните любови броиш...
Истинската обич я има,
но затворена само болиш...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??