Mar 14, 2019, 9:58 AM

Едно... и две... и... болка до безкрай 

  Poetry » Love
367 1 0

Мило мое момиче, болиш.
Ти си моята половина,
а не пожела да полетиш...
В клетката стоиш си мърцина -
нещастните любови броиш...
Истинската обич я има,
но затворена само болиш...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??