13.12.2006 г., 22:44 ч.

Едно изгубено приятелство 

  Поезия
1986 0 2

Промених се аз.

Промени се и ти

Вече няма ни нас,

А бяхме сестри.

 

Погледна ли към теб

Отклоняваш очи

Обръщаш ми гръб

И пак сме сами.

 

 

Не изпитвай омраза

Недей ме съди

Лицемерът намразва

И всичко руши

 

Ако мога да върна

старите дни

Ще опитам да сбъдна

Предишни мечти

 

Ала късно е вече

Да търсим вина

Твърде далеч е

На раздялата мига

 

Няма как да върнеш

Проронена сълза

Можеш само да бродиш

С осиротяла душа

© Ивелина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??