Виж! В твоите ръце пораснах,
научих се да искам и да давам.
Пожелах те. И сама създадох
една планета, за да бъдем двама.
И всяка сутрин ведро слънце грее
в очите ми, където се оглеждаш.
Не искам нищо, имот, пари и злато,
щом имам теб… Аз имам всичко.
Целувай ме, докосвай ме, желай ме,
виж, в твоите ръце така треперя.
И пак ме гледай със невярващ поглед -
че тук съм, пожелах те и съм твоя.
Виж, с любовта ти промених се,
захвърлих страховете и лъжите.
Очите си затварям и рисувам
една планета, за да бъдем двама.
© Александра Георгиева Всички права запазени
За мой ужас се оказа, че за доста дългото време, в което не бях писала, имам чувството че нивото ми е паднало доста.