4.11.2008 г., 19:32 ч.

Едно момиче... 

  Поезия » Любовна
668 0 1

Едно момиче...

 

 

Сама... за пореден път стои в къщи,

в огледалото едно лице й се мръщи...

По което се стичат сълзи,

по погледа му личи колко сърцето боли...

 

Боли... защото няма никой сега!

Боли... да няма кой да й отвърне!

Обгърната е пак от самота,

без топлина... няма кой да я прегърне...

 

Обградена от хора, а всъщност толкова сама,

усмихва се, дори се смее,

но вътрешно се разкъсва от тъга,

да се прикрива тя добре умее!

 

Чувства се зле, че никой не я разбира,

изглежда, че има много приятели,

но вътре в себе си тя се раздира,

от мисълта, че повечето са предатели...

 

Ден подир ден тя си стои така,

страх я е, че вечно ще е сама...

Поглежда празната стая, повдига глава,

усмихва се фалшиво, готова да посрещне света...

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова тъжно... хубав стих, но недей така.
    Наистина има предатели, но меду тях има и хора готови на всичко за теб.
    Усмихни се, но не с фалшива усмивка!
    Животът е пред теб!
Предложения
: ??:??