7.01.2010 г., 13:45 ч.

Едно момиче, нежно и красиво... 

  Поезия » Любовна
1260 0 2

Едно момиче, нежно и красиво,
момичето на ангелче прилича...
То весело е, щуро и игриво
и казва ми, че много ме обича...

Едно момиче, нежно и красиво,
душата му трепти от нежни чувства,
със мене иска то да е щастливо...
За него нежно цвете ще откъсна...



КА

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??