Jan 7, 2010, 1:45 PM

Едно момиче, нежно и красиво... 

  Poetry » Love
1215 0 2

Едно момиче, нежно и красиво,
момичето на ангелче прилича...
То весело е, щуро и игриво
и казва ми, че много ме обича...

Едно момиче, нежно и красиво,
душата му трепти от нежни чувства,
със мене иска то да е щастливо...
За него нежно цвете ще откъсна...



КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??