14.06.2012 г., 22:19 ч.

Едно нищо 

  Поезия
517 0 4

В едно безвремие опитах да танцувам,

но времето не стигна и за миг.

Една мечта опитах да сънувам,

но нищото събуди ме със вик.

Една стихия опитах се да бъда,

но никого и нищо  не сломих.

Една сълза опитах да събудя,

но с допир само взех, че я стопих.

Една усмивка опитах да даря,

но никой нищо не видя.

Едно мълчание до края на света

и нека властва мрак и суета.

 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??