В едно безвремие опитах да танцувам,
но времето не стигна и за миг.
Една мечта опитах да сънувам,
но нищото събуди ме със вик.
Една стихия опитах се да бъда,
но никого и нищо не сломих.
Една сълза опитах да събудя,
но с допир само взех, че я стопих.
Една усмивка опитах да даря,
но никой нищо не видя.
Едно мълчание до края на света
и нека властва мрак и суета.
© Някоя All rights reserved.