3.07.2007 г., 12:03 ч.

Едно приятелство 

  Поезия
15505 0 6

Ти бе за мене слънчев лъч
в дните, изпълнени със тъмнина!
Ти бе за мене капка дъжд,
когато нямаше около мене грам вода!

Благодаря, че ме научи как да вярвам!
Благодаря, че ме научи да се боря!
Благодаря, че ми показа как да мога!
Благодаря, че бе за мен подкрепа и упора!

Прости ми, че понякога забравях!
Прости и миговете, когато те оставях!
Прости, че толкова те наранявах!
Прости ми и грешките, които направих!

Мисля за моментите, които споделихме,
мисля за това, колко много преживяхме!
Спомням си и как всичко си делихме,
спомням си и пътя, който извървяхме!

Колко много време мина оттогава!
Но нашето приятелство завинаги остава!
Пътищата ни се разделиха,
но нима това е края?
Едно приятелство така лесно не се забравя!

           На Мади, една от най-добрите ми приятелки, която заминава за Испания и ще ми липсва страшно много!!! ОБИЧАМ ТЕ, МАДИ!!!

© Маги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би си единственият човек, който да опише правилно какво е да си приятел на Мади :p
  • Благодаря ви за коментарите!
  • Всеки би искал да получи подобен подарък
  • Ти също пишеш добре, но и към теб съвет пиши кратко с точните думи! Чакам нови стихове!
  • Приятелство не се забравя
    приятелството винаги остава!
    Хубав и искрен стих!
    Браво!
  • Много е хубаво.Много ми харесва и дано с Мади се срещнете пак някой ден и да не сте забравили приятелството си.защото едно приятелство наистина трудно се забравя!
Предложения
: ??:??