25.07.2021 г., 11:44 ч.

Едно пробуждане 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
308 0 0

Душата си млада раздадох, всеки удар на моето сърце. 
И удряше ли удряше на камък, уви ти нямаше сърце. 
А може би надеждите ми са били големи
Казват хората да не очакваш. 
Но това съм аз с душа на цвете, което расло е само сред дъга. 
Почерни го със твоята помия от лъжи
И аз потънах някъде във мрака
Но ето че сега блести, блести дори по- силно от луната!
Ще бъда щастлива и светла защото всъщност това съм аз!
Не ми трябва твоето чернило, намерих своя компас.
Себе си прегърнах, и си казах
Върви напред към своите мечти
Не съжалявам за нищо вече и още повече вярвам в себе си дори! 

© Звездилина Видева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??