18.06.2016 г., 18:08 ч.

Едно сБОГуване 

  Поезия » Любовна
634 0 0

Неслучването ме боли...

Пожертвах предостатъчно...

Безмислено е да скърбим...

и чакам кротко ...

Съдбата пиша си с остатъци...

И може би- 

редя интимност ...

Съдбата разговаря си със мен...

И всички други 

просто чуват ...

красиви звуци ...

в крив словоред ...

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??