Неслучването ме боли...
Пожертвах предостатъчно...
Безмислено е да скърбим...
и чакам кротко ...
Съдбата пиша си с остатъци...
И може би-
редя интимност ...
Съдбата разговаря си със мен...
И всички други
просто чуват ...
красиви звуци ...
в крив словоред ...
© ДМ All rights reserved.