27.11.2008 г., 8:38 ч.

Едно случване 

  Поезия » Любовна
490 0 7
Слънцето спи...
Ще се събуди
след малко.
След...
няколко часа.
И дори да е мрачно,
небето ще избухне,
за... кратко.
Слънцето ще изгрее
в очите ми първо.
Щом като...
Виждам те.
Целувка за добро утро?!
Очаквам телефона
да звънне.
Откога не е звънял?!
Но... вместо звън
дочувам гласа ти.
Усмивка.
Миг спотаени надежди.
Целувка.
Цяла вечност е минала.
От последната.
Трепет.
Сърцето ще усети първо
всяка нова промяна на тялото.
Импулсно.
Затупка по-силно.
Вместо предупреждение за
красиво случване.
Мълчание.
Няма как да опиша
радостта си.
Ръцете.
Не са ме докосвали.
Непринудено.
Трепериш.
Студено ли ти е?!
Не съм илюзия.
Протегни ръцете си
и ще ме стигнеш.
Прегърни ме,
за да те стопля.
Дъждът ли?
Упорито вали.
Но в мен е... лято!
Моето най-щастливо
лятно случване!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??