Едно "тайно" обаждане...
Шеф ли си? Кажи какъв си? -
беше ти - познах гласа ти,
ти ли тайно ме владееш,
в мислите ми страсти сееш?...
Хайде - давай - обади се
в моя ден ти появи се,
няма място за измама -
с мен ли си, то скука няма!...
Шефе, шефе - научи се
подчинен да си на мойте мисли,
страсти грешни в мен се молят,
чакат, шефе, с теб да спорят!...
Ето, идвай, шефе страшен,
с мене в боя ръкопашен...
нямаш вече ти проблеми
с твоите възможности големи!...
Шефе, ти ли си? Кажи ми!...
Само ден ти подари ми!...
© Таня Георгиева Всички права запазени
усмихна ме...с обич, Таня.