17.05.2007 г., 19:59 ч.

Едно такова чувство... 

  Поезия
577 0 0
Едно такова чувство...

Доближи ме с дъх горещ.
Само с поглед погали ме.
Запали до мене бяла свещ.
С дума нежна затопли ме.

Сега със тишина се слей
и със аромат ме прегърни.
В моя тон и ти запей.
В полъх лек ме превърни.

Очите ти - две жълти луни
в светлина любвеобвилна.
С топла нежност ти ме целуни,
скрий ме във прегръдка нежна.

Във градините на Купидон
мъглите със съня ни сливат.
Всеки звук и всеки стон
сред тишината се разливат.

© Румяна Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??