16.10.2016 г., 14:25 ч.

Еднопосочен билет 

  Поезия » Любовна
238 1 4

Пътувам далече от теб, 
купѝ ми билет за безкрая. 
Обичам ли – ставам поет, 
раниш ли ме – тънеш в забрава. 

 

Пристъпвам плахо напред,
в тъмното любовта ми догаря. 
Неизвестност броди навред, 
ще се спася ли от тебе? Не зная!

 

Пътувам в съня ти проклет. 
Сънувам ли, или само мечтая? 
Събуждам се от любовния плен,
кошмарът ми свърши накрая... 

 

Пътувам далече от теб,
ето, пресичам финала... 
За чувства няма бутон за рестарт, 
а само табела – "Това беше краят"!

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??