7.01.2009 г., 6:29 ч.

Едва ли... 

  Поезия » Друга
605 0 0
Едва ли...

Предизвикай ме!
Бог ще ти прости своеволието.
Аз - едва ли...
Събори ме!
Няма да падна
върху старите тръни -
ще прескоча.
Едва ли...

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??