30.07.2009 г., 10:56 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
509 0 15

Стихове на омая,

стихове от безкрая,

взели

седемцветни мечти,

от утринни зари

велики.

 

Елате, мили мечти,

посветлей,

ти, душо човешка

и в мир, и любов

се ти превърни.

 

Огрей света злобен -

на войни,

и защити -

ти, меч седемцветен,

люде добри!

 

Амин!

 

94 г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??