Върви си ти от мен, Любов,
за мен си нежелана.
Защо отново ме измъчваш,
нали със теб се разделихме?
Вратата съм отворила широко
и няма да те спирам,
вземи лъжите си и си отивай.
Не ме моли, сърцето ми е празно.
Ти всичко взе от мен преди
и нямам нищо вече аз.
Върви си ти сега,
а мен ме остави сама.
© Симеонова Симеонова Всички права запазени